Masochistia

Masochistia bloggar: Att göra dominans

“När jag ser på dig så känns det som att jag betraktar en urkraft instängd i en människokropp. Du är ett förkroppsligat universum med så många galaxer att ta vara på, och jag älskar varje oändlighet inom dig. Du är stark, stolt och helt makalös i din helhet och allt jag irriterar mig på hos dig gör bara att jag älskar dig mer. Jag är den som är lyckligt lottad, att du valt mig. Att ditt liv är mitt. Varje stund våra liv är sammanflätade ska jag göra allt för att vara rättmätig den gåvan du givit till mig.”

En kärleksförklaring till min undergivna, vem hen än må vara.

Att vara dominant i en BDSM-relation är för mig ett privilegium. Att en människa har funnit den trygghet och tillit till mig att hen öppnar hela sitt valv och överlåter sig till mig. För mig innebär min dominans ett makalöst ansvar eftersom en person har lagt sig själv i mina händer redo att förvaltas. För mig finns det inget som heter ”naturligt dominant”, vilket enligt mina erfarenheter av möten med de som kallar sig detta ofta är kodord för att personen bara tycker om hårt sex, att bestämma och främst bryr sig om sin egen orgasm. För mig finns det inget naturligt i att ha en annan människas liv och välbefinnande att ansvara över och därför behöver jag aktivt förvalta den tilliten gentemot personen. 

Att vara tillgänglig, inkännande, lyhörd, stabil och respektfull är några av de fundamentala pelarna i min dominans. Jag behöver förstå och veta min undergivnas hela person för att kunna ge hen det som hen behöver, begär och önskar. Jag är ett hjälpmedel för min undergivna att ta hen till platser inom sig själv som hen inte kan nå på egen hand. Jag må vara den dominanta i en relation, men det är min undergivna som har all makt över oss båda. Jag ser det som ett ömsesidigt åtagande att vara i en D/s (Dominant/submissive) -relation. Jag åtar mig att vara den som ger/tillfogar vad min partner behöver för sitt emotionella, hälsomässiga och sexuella välbefinnande, och det är så mycket mer än pisk och smisk. Jag behöver förstå varför min undergivna behöver det hen gör, vilken är en rätt omfattande kunskap att inhämta. Samtidigt ansvarar min undergivna för sina egna åtaganden; att berätta, få mig att förstå. Förmedla, förklara, visa.

Att vara nakna och knulla varandra likt rabiata varulvar under fullmåne är en sak, och jävligt trevligt det med. Att naket visa upp vem man är inombords och vara fullständigt trygg med att den andra personen bemöter det på ett sätt du behöver, är en annan sak. Och det mina vänner, det är helt makalöst att uppleva. Sex och BDSM-utlevnad är kittet som håller ihop de tunga stenblocken i relationen och jag ska skriva mycket om både sex och utlevnad, men jag ville först ge er en glimt av vad min definition av dominans är.

3

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *