Masochistia

Masochistia bloggar – Djupast ner i Pandoras ask, ett inlägg om DD/lg

Det finns många grenar av BDSM som ryker av tabu. Vi har knifeplay, wet och scat, slavkommendering och förnedringslekar, våldshandlingar i samtycke, rapeplay, ageplay, incestplay… listan är lång av sexuella preferenser som inte någonstans upplevs vara ”ok” eller ”PK” av normsamhället. 

Och vi alla har något vi fantiserar om som vi av olika anledningar inte pratar öppet om oavsett vilka sexuella preferenser som finns. Det som tycks vara i hetluften just nu är DD/lg (Daddy Dom/ Little girl) och CGL (care giver/little)-relationer. Dominanta mammor och pappor som tar hand om undergivna prinsessor och prinsar, rascals och brats. det finns många variationer av detta, i princip lika många som det finns relationer men summa summarum är att tabut ligger i anspelningen till det incestuösa.

Det finns en (ill)vilja att problematisera DD/lg-relationer, både inom vanilj- och bdsmvärlden. För att ett barn som utsätts gör sexuella övergrepp är det värsta många kan tänka sig, så när någon yppar något som anspelar till det drar vi igång alla växlar innan vi hunnit stanna upp och reflektera. DD/lg och CGL-relationer sker mellan vuxna människor där samtycke finns. Om man sedan inte för sitt liv kan förstå varför någon tänder på något specifikt är okej, ”min kink är inte din kink, men min kink är okej” så länge det finns samtycke mellan de vuxna inblandade.

Jag tänker inte prata om – eller svara på ”varför?”, men jag vill belysa att det är självklart att många vuxna håller hemligt att de är DD/lg’s, för vem fan vill bli missförstådd som pedofil?! Sen tycker jag själv att det finns en annan poäng att belysa, maktstrukturer. Inte en käft reagerar när kvinnor kallas för prinsessor, flickor, baby etc. men när en kvinna kallar någon för daddy/mommy då jävlar, Då är sexualiteten eller läggningen genast problematisk eller ett samhällsproblem och en ska skammas i Golgata.

”A man calls his girlfriend Baby and nobody bats an eye. 
A woman calls his boyfriend Daddy, everyone loses their minds!”

När min Dom bäddar ner mig i soffan och sätter igång en film åt mig medan han lagar middag, när han behandlar mig med samma vördnad och omhändertagande som man normalt sett bara ger ett oskyldigt barn, när han ser på mig med kärleksfulla ögon som inte ser något ont i mig.. då kallar jag honom daddy. När han är orolig för mig, tjatar om att jag ska ta hand om mig och styr upp så jag gör saker som är bra för mig – då kallar jag honom daddy. När jag behöver få känna mig liten, skör och i behov av skydd så är han min daddy. När jag vill rollspela – då är han min daddy. Så kasta mig i Golgata då, jag går igång på späkning med.

7

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *