Masochistia

Masochistia bloggar: En sexdröm blir verklighet

Efter några för många ”det här blir sista”-avsnitt på Netflix fick vi äntligen ork att masa oss upp ur soffan och in i sovrummet. Den sexuella spänningen mellan oss hade varit på högfrekvens hela dagen men vi båda fick ge vika åt tröttheten. Jag blir alltid klar för sängen först och hinner dra lättnadens suck innan han kryper ner bredvid. Hans famn letar upp mig i mörkret och jag kryper in näst intill honom, vi båda somnar kort därefter.

Jag drömmer att min sömn subtilt störs av smekningar längst med min höft. I drömmen försöker jag somna om för jag vet att han alltid sover djupt om nätterna och inte väcker mig med sex, även om det är något jag önskar att han skulle göra. Men smekningarna avtar inte utan blir snarare mer intensiva, jag blir irriterad på honom då jag inte vågar hoppas på sex riktigt än. Då känner jag att han är styv! Jag besvarar hans smekningar försiktigt och rör min rumpa närmre honom i takt med hans rörelser. Kuken är hård och han trycker sig intensivt mot mig som svar på mitt lockande. Hans vänstra hand letar sig ner mot min röv, trevande fingrar som med lätthet förs in i min fitta och anus. Jag stönar tungt, blir exalterad och någonstans där inser jag att jag faktiskt inte alls drömmer utan att det sker på riktigt! Överlyckligt överraskad eskalerar min kåthet och jag biter mig själv för att verkligen säkerställa att jag är vaken, vilket jag är. Hans högra hand flätar sig samman med min och han låter sin kuk trängas in i mig där hans fingrar tidigare varit.

Det är intimt, intensivt, mörkt och svettigt. Kanske är det det sömndruckna medvetandet som gör att allt känns perfekt, men det var som på film – som i en dröm. De djupa stötarna, den rätta takten precis som vi var i symbios eller en och samma varelse. Jag sög på hans fingrar som smakade min fitta och kort därefter tog han ett försiktigt grepp om min hals. Min andning blev mer ansträngd men hans omtag var precis så hårt jag önskar ha det när vi inte har sessioner. Våra stön fyllde rummet och tryckte undan tid och rum. Vi byggde upp varandras klimax, drev varandra till vansinne och när vi båda kom tillsammans fanns det inte en bit av mig som inte kände det. Han var fortfarande i mig när vi somnade om utan att ha yppat ett ord till varandra.

Dagen efter ringde han mig och lät som att han behövde bekänna något. Sakteligen kom det fram att han hade haft den mest intensiva sexdrömmen om mig och att han vaknat först när han trängde in i mig. När jag kom hem till honom senare den kvällen pratade vi mer om nattens sex och vi båda var helt överrumplade om hur bra det varit, hur perfekt det var! Jag vet inte hur många gånger vi sa att vi älskade varandra under ”eftersnacket”, men sexdrömmen som blev verklighet gör sig fortfarande påmind hos oss som något slags orgasmefterskalv.

7

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *