Masochistia

Masochistia bloggar: Fredagsmys med snuskbuffé

Jag beslöt mig för att det var dags igen att hitta tillbaka till de rollerna vi haft innan katastroferna avlöste varandra. Att inte ha levt ut min sadomasochism har varit en kamp i sig, som att jag förträngt en del av mig och svält mig själv sexuellt. Men jag ville göra det rätt, att hitta tillbaka till Dom/sub-roller och framförallt tilliten är åtminstone inte något jag gör i en handvändning. 

Jag började med att en vecka innan berätta om min önskan, att hitta tillbaka och plocka upp den delen av oss igen. Jag kollade kalendern och valde en tidig kväll som vi båda fanns tillgängliga utan distraktioner. Han ställde frågor om vad jag förväntade mig, ställde frågor kring mina förhoppningar och farhågor med. Vi skrev in fredagskvällen i våra kalendrar ”BDSM” med stora bokstäver och en smiley, jag kände mig pillemarisk. Veckan gick sedan åt för mig att gå och vänta, bygga upp stämningen. Jag och min Dom har en överenskommelse att om jag går 10.000 steg per dag får jag en orgasm och han förvägras att onanera, min skadeglädje har motiverat mig att traska rätt långt varje dag och bara tanken på att han inte fått utlösning under den tiden eggade mig. Jag själv valde att inte onanera, allt för att maximera fredagen.

På torsdagen plockade jag fram mina verktyg, underkläder och övriga attiraljer. Då syftet med kvällen var att hitta tillbaka så fick inte det grövsta följa med. Det blev ändå som en ritual, alla saker på display och noga utvalda innan jag packade ner dem i min väska. 

Fredagen sniglade sig fram på jobbet, timmarna kunde inte gå långsammare. Jag skyndade mig hem till hans lägenhet, skrev med honom på messenger om hur mycket jag såg fram mot kvällen och att han inte kunde komma hem förrän jag sa så. Min Dom tog tillfället i akt att gå till frisören, inhandla aftercare-produkter och ge sig själv lite egentid. Jag blev beordrad att ta en dusch men att ta på mig mina smutsiga trosor efteråt igen. Jag sminkade mig sensuellt och spände mina underkläder. En blodröd spetsbody med harnessliknande detaljer, stayups och en lika röd morgonrock i siden. Då vi inte dricker alkohol under våra sessioner hade jag alkoholfritt bubbel i champagneglas medan jag noggrant placerade mina medtagna verktyg på hans bastanta vardagsrumsbord. När han kom in i lägenheten skylde jag mig under morgonrocken och njöt av hans förväntansfulla blick när han såg den framdukade buffén på bordet. Han låste in sig på badrummet och tog en dusch medan jag satte igång den mörka klassiska musiken och satte mig på kudden jag lagt fram på golvet. Musiken sköljde över mig och jag förberedde mig mentalt.

När han kom ut från badrummet fick han en chock! Åsynen av mig gjorde honom hård och han berömde mig för musikvalet. Han inledde med att kyssa mig lätt överallt på överkroppen medan han viskade vilken drottning jag var. Jag satt vackert och öppnade munnen redo för att behaga honom medan han gjorde sina val av verktyg att använda. Det röda repet plockades fram och han snörde mina bröst hårt. Spikpaddeln ven genom luften och träffade mina spända bröst, blodet rann subtilt och jag stönade högt mellan slagen som jag räknade. Han fortsatte att viska bekräftande ord om mig och öppnade upp sina känslor kring oss, visade sig skör under tiden han hade all makten och jag älskade honom för det. Jag litade på honom, och när han förklarade att han tänkte smaka på mitt rövhål intog jag positionen utan att tveka.

Hans tunga svepte över mina skinkor, retade mina blygdläppar och erövrade analen. Jag smetades in i glidmedel och hans fingrar utforskade mig med självförtroende. Han tog det långsamt och efter att fyra fingrar fått plats var det kukens tur. Jag hade inte haft analsex sedan i januari och hade glömt bort hur mycket jag saknat det, så jag kom där jag låg på vardagsrumsgolvet. Gardinerna hade dragits undan och vår session var på display för hela byggnaden som låg mitt emot. Jag sneglade ut genom fönstret medan orgasmerna avlöste varandra.

Han förde in en buttplug efter att han kommit i mig, plockade fram mina mjukiskläder, bar ut mig i soffan och stoppade om mig under en filt innan han fixade mat till mig. Han släppte sina sysslor för att komma och smeka mitt hår, kyssa min kind. Efter middagen kröp jag upp nära honom och tankade närheten, innan jag tog initiativet för ännu en omgång.

3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *