Masochistia

masochistia bloggar: När han varit borta alldeles för länge

Min Dom har varit utomlands i en vecka med sin kampsportsförening men igår kom han hem. Han hade specifika önskemål på vilka sorts kläder jag skulle ha på mig, ”flickaktig prinsessa”. Jag gjorde min egen tolkning med korta shorts, nätstrumpor och batmanlinne. Jag skickade en bild innan jag åkte till Arlanda för att hämta honom. Han skickade iväg ett sms där det stod att om jag klär mig som en stor flicka så behöver jag bete mig som en sådan, sedan var rollspelet igång.

Han kunde knappt hålla minen när han såg mig, kanske för att hans lagkamrat var med honom och jag vanligen klär mig mer vuxet, men det enda han sa var att jag var vacker. När vi kommit hem lagade jag middag medan min Dom duschade av sig och kom till ro. Efter middagen förklarade min Dom att han var trött och jag såg hur mitt förväntansfulla kåtrus gled ur händerna på mig. Så jag försvann in på toaletten, klädde av mig till bara underkläder. För jag hade garderat mig den här gången, han skulle inte hålla mig på kukhölstret längre. Jag svassade ut från toaletten och det märktes lång väg att min Dom blev betagen av min utstyrsel.

Jag gränslade honom och lät han spana in mig. Min Dom tog av bh’n på mig och bet tag i det en piercade bröstet. Han slet inte blicken från mig medan han gång på annan bet tag, hårdare och hårdare. Jag blev beordrad att ställa mig upp medan min Dom gick iväg för att hämta en paddel. Slagdonet hade små vassa spikar på slagsidan, äntligen. Min Dom beordrade mig på nytt att lägga mig på mage över hans knä och räkna. Det sved inte ens till för saknaden av hans tillförande smärta hade varit alldeles för stor under alldeles för lång tid, så när han slutade bad jag om mer. Men istället blev jag beordrar att gränsla honom. Jag kom nästan omedelbart och bad åter igen om att få räkna. Han drog mitt hår så min kropp veks bakåt och sedan skulle jag räkna. Paddeln ven över brösten och mitt underliv exploderade. När han slutade och jag tilläts luta mig närmre honom igen märkte jag att blodet rann nedför mina slagna bröst och vi båda blev som vilddjur. Doften av järn, den röda färgen utsmetad över hans bringa, morrande stön. Jag kom igen, och blev beordrad att sakta suga hans kuk medan han slog med paddeln över min rumpa.

Sexet fortsatte efter det sista slagen, rollspelet tog större plats och när han väl kom var jag nära tårar. Det var så förlösande att äntligen bli fylld av honom igen. Han märkte hur jag började sväva iväg och förde mig närmre. Min överkropp lutade mot hans stadiga arm medan han gav mig de sista slagen med paddeln. Mellan varje slag tröstade han mig, viskade kärleksfulla ord och strök mitt hår. När han var färdig föste han upp mig i sin famn och släppte inte taget om mig förrän morgonen därpå. Jag somnade med en omvälvande känsla av att vara precis där jag hör hemma. Det finns ingen som honom, och han är min. 

8

2 kommentarer

 • Pinglan_47

  Men åh… 🤩Fantastisk läsning. Kan känna igen mig till en del… Min karl har varit bortrest i två veckor nu, och kommer inte hem förrän om ytterligare en vecka. Längtan är stark. Och efter ditt inlägg här blev längtan efter maktförskjutning och få lämna över om möjligt än större. Jag ser fram emot vår “Tantric rope journey” vi ska iväg på snart…!

  3
  • Masochistia

   Jag har sett tips om tantric rope journey och blev intresserad själv. Jag är ingen ropebunny men tänkte att tantra + rep låter mer som något för mig. Jag hoppas ni får en fantastisk upplevelse!

   1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *