Masochistia

Masochistia bloggar – “PS. du har slut på toalettpapper”

Jag och min Dom har inte träffats på ett tag. Det har varit jobb, familj och livspussel som fått lov att prioriterats och vi har båda saknat varandra till vansinne. Så några kvällar innan jag skulle åka till honom var jag lyrisk, pillemarisk. Jag frågade snällt om vi kunde ha analsex, och han lovade mig just det. Efter det löftet var det bara för mig att börja preppa.

För såhär va, inte alla kvinnor har en bekymmersfri anal som är nöjd med livet och existerar i symbios med resten av kroppen. Vissa kvinnor behöver skapa en jävla mindmap för att få till ‘projekt analsex’ att gå i lås. Det kan vara tarmfloror, Ph-värden, IBS, hemorrojder, förstoppning och gud vet vad som försvårar för en – och sex ska ju vara skönt! För att jag ska få till bra och skönt analsex behöver jag tänka på min kost flera dagar innan, använda analpluggar för att förbereda och rent av massera analöppningen för att ha bäst förutsättningar. It takes a lot of work and effort, så att säga.

Projekt analsex fortlöpte och till slut kommer äntligen kvällen. Jag ville förvåna honom genom att ha klänning på mig, en mörkröd luftig långklänning med ett tunt läderbälte som markerade midjan. Vad jag kunde avläsa av hans reaktion så lyckades jag få till den reaktion jag ville ha från honom. Jag var så stolt och mallig att jag hållit mitt engagemang och genomfört ‘projekt analsex’, jag var redo – Äntligen!
Men klänningen var för distraherande, saknaden för stor. När jag tagit av mig skorna var han över mig, i mig. Vi knullade sönder bokhyllan, jag rev sönder en fåtölj, det var intensivt. Kulmen var när han tog av mig bältet och lade det runt min hals. Han ledde mig till sängen och där fortsatte vi. Utan analsex. Jag hade inte mage att poängtera löftet han givit, för jag hade blivit tillfredsställd till den punkten att jag inte kunde gå.

Morgonen därefter hade min Dom åkt till jobbet innan jag vaknade, och där i min ensamhet kom irritationen. Så jag stal med mig allt toalettpapper hem till mig, men lämnade en liten lapp där rullarna egentligen ska stå. “När en kvinna vill ha analsex så lyder man, hur dominant man än är. PS. du har slut på toalettpapper”

12

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *