Masochistia

Masochistia bloggar – Ta mig till barriären

Det är bekvämt och varmt. Solen skiner utanför och mitt sovrum doftar syrén och rosor trots kylans ihärdighet på andra sidan väggen. Det är meningen att jag ska vara tillfreds nu, känna mig lugn och nöjd. Jag ska vara avslappnad och sträcka på mig sömndrucken på tillfredsställelse av livet.

Men jag ligger och känner behov. Viljan, önskan och begäret har utvecklats till det fullfjädrade behovet och kroppen spänner sig. Det jag längtar efter och behöver är smärtan. Det direkta bettet av rottingen som likt ett gift tränger djupare och påverkar en dov smärta där under. Jag vill se hans ansiktsuttryck som är ömsom omhändertagande, ömsom upphettad. Hans trevande blick på jakt efter mina signaler och hans andning som spelar teater för att försöka undanhålla hur kraftig upphetsningen hos honom är. Jag behöver till barriären, tryckas mot den och slicka den sträva kylda betongen av gränslandet. Jag behöver få utmanas och hanteras på det sättet som funkar för mig. Jag behöver den där resan, den onda ritualen. Jag behöver få känna mig stark, ha egenmakt och ge bort den. Vill känna upphetsningen och blygdläppar som pulserar av blodtillförseln vid ruset efter varje slag. Jag vill känna varje reaktion från mig, tacksamheten till det han gör. Jag vill gråta och låta honom fortsätta. Jag vill att han leder mig över barriären och låter mig flyta i en gravitationslös njutning länge…innan han plockar upp mig, bär mig till sängen och tar hand om den jag, tillsammans med honom, tillåtit mig bli.

Vore han här skulle jag viskat hest i hans öra, bett honom snällt utan något retsamt uppsåt. Givit honom den nakna rösten och den försiktiga kyssen, sådär så bådas hud knottras.

 Men det får bli en annan dag för jag skrev upp mig som frivillig förälder till en helgaktivitet med barnens förskola. Så idag blir det snarare skalkläder och matsäck än snuskig otukt. Livets dualiteter!

5

5 kommentarer

 • A

  Att få läsa om någons tankar som är som tagna från ens egna liv, sexualitet och behov. så fint. och viktigt.

  • Masochistia

   Tack, så fint sagt! Sexuell mångfald är viktigt på så många sätt. Så här kommer det delas tankar, känslor, begär och erfarenheter så det står härliga till!

  • Admin

   Det är det som är syftet med snuskzon. Att avdramatisera sex och att diskutera om ämnet utifrån olika perspektiv. Fint att du känner igen dig och att du skriver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *