Masochistia

Presentation av Masochistia

Jag har alltid uppskattat sex, njutit av det. Min sexualitet har alltid varit hungrig utan att ha funnit fullständig tillfredsställelse, tills jag hittade mitt hem i BDSM-världen. Sedan min sexualitet bosatte sig där har jag frossat i överflöd av njutning, åtrå, djup passion och klimax. Rätt bra inledning va?

Att skriva en presentation är lite som att frenetiskt försöka komma på en passande isbrytare för konversation, men jag får försöka. I närmre 15 år har jag levt ut min sexualitet genom BDSM, och beskriver mig själv som en sadomasochistisk switch. Jag går igång på smärta, mycket smärta.
Men det är bara en spottstyver av min sexualitet och jag hade tänkt skriva om så mycket mer än det.

Jag kommer dela med mig av erotiska noveller, egna erfarenheter, inlägg av mer debatterande innebörd och så en hel del snusk. Massa härligt, depraverat, tabubefriat snusk. Jag kommer att hålla er i handen och gå med er i den här världen hela vägen från fluffiga handklovar till piskor, rottingar, upphängningar och intensiva sessioner. Vi ska vandra genom latexdjungeln vidare till uniformgarderoben, vi ska prata om tabun som wetplay, fearplay, rapeplay, DD/lg, ägandekontrakt och smärta. Voyerism och exhibitionism får ni med på köpet. Allt ni kan tänka er, allt ni aldrig hade kunnat fantisera om, allt ni undrar. Men framförallt ska vi prata om innebörden och kontexten, djupet och det viktigaste av allt; samtycket.

BDSM är något av ett syndens näste och alla sexuella normers stora Gävlebock. Det finns många fördomar och jag vill visa er BDSM genom mitt perspektiv, det vill säga att jag vill dela med mig av det vackraste och mest berörande jag varit med om sexuellt, relationellt, emotionellt och mentalt. Jag vill damma bort påklistrade etiketter som normsamhället satt på BDSM och ge er läsare en frizon där tabun inte existerar. 

Så på med läderhandskarna, because this is going to be a bumpy ride. 

5

2 kommentarer

    • Masochistia

      Om jag känner den stora julbocken i halm som folk älskar att elda upp så är svaret ja, Trevlig typ det där! När jag tänker till lite så känner jag en hel del bockar från Gävle med, mest kåtbockar dock ;P

      1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *