Snuskzonen

Cunnilingus plus fingrar

Dagens gruppövning (såja, såja) handlar om fingrar och cunnilingus. De flesta diskussioner om fittslickeri handlar väldigt mycket om tunga och vulva. Skall man teckna alfabetet på klitoris? Skall man teckna det georgiska alfabetet på klitoris? Det skiter vi i här. Här skall vi prata om vad fingrarna skall göra under tiden.

  • Enklast (och bäst, för en del kvinnor) är helt enkelt ett par fingrar i musen. Vispa runt lite försiktigt, hälsa på livmodertappen, hej på dig, medan man slickar. Vad säger ni om det, ni som läser?
  • Lite mera överkurs är gamle Ernst Gräfenbergs punkt, G-punkten, eller ”den svamplika vävnaden vid urinröret” som det så sexigt heter i anatomin. Den sitter rakt innanför det håriga venusberget, på slidväggens framsida. Man kan kroka in pekfingret och gnida Gräfenberg, eller både pek- och långfingret, eller för oss som är extra händiga, kroka in tummen lite bakvänt och gnida med den stora sköna trampdynan som detta finger har. Då kan det vankas G-punktsorgasm, minsann, och då blir det väldigt mycket oväsen på många kvinnor. Vad säger ni om det? Är det här bra? Skall man börja direkt med G-punkten, samtidigt som med slickandet? Vänta ett bra tag med att sätta in det här understödsartilleriet? Vänta ända tills kvinnan redan är på väg att få orgasm? Eller är det bara jobbigt och krävande av karln att hålla på med sådant? Vad säger ni?
  • Till sist har vi fingret i ändan. En del tycker att det skall vara tumme direkt. Samma frågor gäller här som med G-punkten. Skall man börja med det här genast? Skall man vänta ett tag? Skall man tjoffa in en stadig salivvåt tumme medan det går för kvinnan? Skall kuken komma efter när hon har hunnit lugna sig lite efter orgasmen? Eller är fingret i ändan vid cunnilingus mer bajs än najs? Vad säger läsarna?

Och då har vi ändå bara börjat laborera. För tänk om karln drar till med G-punktsmassage, ett finger i ändan och fittslickeri på en gång? Hur skall det sluta?

/Lektorn

2

En kommentar

  • Jossi

    Denna texten är förmodligen något av det bästa jag läst när det kommer till att beskriva hur fittslickeri och fingrande bäst går till. Oavsett alfabet önskar skrivstil på alla bokstäver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *