Snuskzonen

Det värsta som hänt under akten?

Sexet står på vänt här hemma just nu. Detta med blandade känslor. Jag råkade tvista min killes kuk häromdagen när jag sög honom.
Aj“, hördes det från ovan och lika snabbt som förspelet började, lika snabbt fick älskogen ett abrupt slut. Nu pryds härligheten av ett kraftigt lysande blåmärke. Jag får se men inte röra.

Vad är det värsta som hänt dig under akten. Diskutera två och två.

Källa här.
1

4 kommentarer

 • Ester

  Det absolut värsta som hänt under sex måste ha varit när ett ex’s sträng gick av under akten.
  Man va ung och hade inte jättestor koll på vikten av förspel, våthet osv så lång historia kort – vi blev ivriga, jag hoppade upp på honom och förde in den, börjar guppa och *pop!* känner jag innuti mig.
  Blod ö-ver-allt. Kuken gick sönder. Fick trösta en sårad och orolig karl som trodde att hans lille vän aldrig skulle funka igen.

  Det värsta va inte bara det, visst det va hemskt i studen då vi inte riktigt fattade vad som va fel – men efter då allt hade läkt så ledde det till att han blev väldigt känslig (brukar oftast bli tvärt om..) och blev en två-juck-suck istället för den mycket uthålliga han va fram till olyckan med strängen 🙄 oh well! Tur man har gått vidare i livet och hittat bättre och uthålligare personer att sexa med 😂🙏

 • Lektorn

  Vi råkade ut för ett par hotellsängar som var dåligt hopkopplade en gång, så mitt i allt när det var full fart delade de på sig och vi dråsade ner i mellanrummet. Fast vi skrattade bara.

  Värst var nog den gången när kvinnan jag gjorde regelbundna hembesök hos fick ett SMS mitt i akten om att hennes son hade råkat ut för en allvarlig olycka i skolan. Då var det fort på med kläderna och iväg. Men pojken klarade sig bra i längden.

 • Pluto

  Kan vara med han som jag var med så mitt i akten frågade han mig om mina barn vet att deras mamma är en slyna! 😂 blev helt paff för man pratar inte om barn i sängen.

 • Sachertårta

  Jag tyckte att det var lite pinsamt när en kille pullade mig med en dildo i rumpan och den försvann in… Men det var då, nu tycker jag sällan att något alls är pinsamt under sex längre. Det har för övrigt hänt flera gånger nu, och I’ll be damned om jag skulle låta en sådan skitgrej förstöra min sexakt. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *