Snuskzonen

Dominant, ledare eller förmedlare?

Att vara eller att identifiera sig själv som dominant har med hjälp av litteratur och porr stärkt bilden av att en person som dominerar är någon slags sadistisk översittare som efter sina narcissistiska behov power-trippar på någon annans falska “njutning”. Om man är dominant tror folk att det är den som styr och ställer. Det är till en viss del sant, men en dominants jobb är inte som många kanske föreställer sig att det är. Vad innebär det egentligen

Ditt jobb som Dom (dominant) är att lyssna in, känna in, din Sub (submissive/undergivna). Kommunicera så du vet vad hen behöver och önskar. Hen har gett dig tillåtelse att få en viss eller hela makten över hen. Det är nu det visar sig vilka värderingar en dom har. Människan har sen tidernas begynnelse bevisat gång på gång att vi är maktgalna. Finns allt för många osäkra människor som hittar självdestruktiva subs för att dominera. Men dominans ska vara något vackert och fint.  Inte ett destruktivt förhållande som det lätt kan bli om man inte gör det med medkänsla och kärlek. En dominant person måste vara lyhörd, empatisk, kärleksfull, och återhållsam.

När en sub ger dig kontrollen så gäller det att praktisera personen du dominerar vad den tycker om eller vill utforska. BDSM är en resa varav du styr och ställer men vill ta hen dit den själv inte kan nå på egen hand. Ni behöver varandra.  Den dominanta är en brygga mellan hens fantasi och verklighet. Om hen vill bli fasthållen, munknullad så att den kvävs med varv av att bli spottad i munnen så ska du få det att hända. Hens önskan är din lag. Och om den önskan är att ge bort makt och kontroll över vad som händer så gör det med hjärta. Gör det som att du älskar personen. Annars kan saker gå illa. För man jonglerar blint med ingredienser bäddat för katastrof.

Text: Chris the Fish

Källa här.
0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *