Snuskzonen

En dase i din brasa

När jag var ung var analsex en riktigt jobbig sak att tänka på som jag tänkte på jämt. Jag var jättenyfiken på det och tyckte det verkade enormt upphetsande. Men jag skämdes lite för det och hade en känsla av att det var förbjudet och själviskt av en man att vilja stoppa sin dase i en kvinnas brasa. De tjejer jag var ihop med längre perioder var inte intresserade av det och jag vågade inte fråga de tjejer jag träffade flyktigt.

Först vid 29 års ålder träffade jag en tjej som var så sexuellt kraftfull och hämningslös att jag vågade fråga, och hon bara nickade intensivt och så var vi igång. Sedan dess har det blivit mycket A6 för mig och hela saken har nästan blivit odramatisk. Jag gillar det jättemycket och skäms inte alls, men det är inget måste för mig. Ungefär som att jag gillar att slicka fitta men det är inget problem att låta bli när jag är med någon som ogillar det (jodå, de finns).

Här är några saker jag har lärt mig om A6.

  • Hälften av alla kvinnor jag frågar tackar ja. (De jag träffar är förstås inte representativa för landets kvinnliga befolkning i stort, utan selekterade för att de gillar rätt bossiga män.)
  • En och annan kvinna ber om A6 innan jag hinner fråga, även sådana som aldrig har prövat förut. Jag har till och med träffat några som föredrar A6 framför musen. (Eller ja, bakom musen, då.)
  • Å andra sidan finns det kvinnor som tycker A6 varken är njutbart eller plågsamt, utan mest en axelryckning.
  • Det är mycket bättre för båda med glidmedel än med saliv.
  • En ovan ända är det bäst att öppna upp i lugn och ro med först ett finger, sedan två, sist tre. Gärna i kombination med cunnilingus. Jag har träffat kvinnor som entusiastiskt velat hoppa över det här steget och sedan grimaserat över att det gjort ont. Man skall inte ha bråttom.
  • A6 är inte tajtare än musen. Slidan är muskulös hela vägen in. Ändan är däremot en påse med en påsklämma. När du har stoppat in hela dolmen i påsen så befinner sig påsklämman kring dolmens rot.
  • Efteråt skall man pinka så fort som möjligt, båda två, annars får man urinvägsinfektion.

Till sist några auktoritativa råd:

  • Tjata aldrig på en kvinna om analsex. (Att du inte skall banka in dasen i brasan utan att fråga först utgår jag från att du fattar. Det kallas våldtäkt, grabben.)
  • Var noga med att lyssna och pejla av om hon kvider för att det är skönt eller för att hon har förbannat ont i ändan men inte vill göra dig besviken.
  • Flytta aldrig dolmen från ändan till musen utan att tvätta dig.

/Lektorn

7

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *