Snuskzonen

Fisty bloggar: När Va-Jay-Jay lajvar grillchips

– Älskling, är det en påse grillchips du har mellan benen?

– Nej, det är en svampinfektion som kommit på besök.

Som om det inte vore nog med att det ser ut som om min killes snopp har blivit mosat av ett körsbär. Jag har drabbats av svamp. Det hela började i måndags. Kli och klåda som vägrade ge med sig. Köpte Pevaryl. Min kille har längre fingrar än jag, himla fiffigt när sådana där megapiller ska föras in så långt det bara går.

Har smort blygdläpparna med salva dag och natt i ett par dagar och vad händer? Jo, den svaga doften av grillchips tilltar. Hur ska detta sluta? Nu är det dags för fredagsmys. Fram med popcornen.

1

2 kommentarer

  • Lektorn

    Tur att du inte tror att du måste skölja kaviteten med “douche”, som många i USA. Den bestårav olja och vinäger: salladsdressing på chipsen.

  • Vulvewoo

    Körde teatree oil på en tampong enligt kollegans rekomendationer… Är tveksam till om det gjorde mer ont att föda barn faktiskt. Det var mer än svampen som dog kan jag säga. Men efter ungefär en vecka kunde det konstateras att jag undkom med blotta förskräckelsen och skämset över att omgivningen undra vart den starka doften kom ifrån…. Då är grillchips bättre!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *