Snuskzonen

Det olikkönade cisäktenskapliga sexlivet har många fällor men det har visat sig kunna bli riktigt fantastiskt – Jag slukar hans fingrar

Vi ser på film i soffan och lägger oss intill varandra. Jag vet inte riktigt hur det går till (det vet jag aldrig) men det är som att när vi för första gången på vad som känns som alldeles för länge faktiskt tar i varandra så blir vi så medvetna om hur bra det känns. Det finns där, det där ordlösa som innebär att vara totalt medveten om vad minsta förändring i tryck när hans fingrar glider över min arm betyder. Ingenting mer än lite kramande händer just då men senare, när barnet har lagt sig, så har vi uppenbarligen inte glömt hur det kändes.

Det räcker med att vi ligger i sängen och pratar och tar lite i varandra igen. Just den här gången pratar vi om jobbiga saker med en hel del tårar men när de är färdiggråtna och torkade så är laddningen tillbaka. Kroppar som så enkelt söker varandra, rörelser som ökar mikroskopiskt lite i intensitet men som vi båda svarar på omedelbart. Jag suger på hans örsnibb. Mot min axel känner jag hur hans andning förändras samtidigt som hårdheten växer mot mitt lår. Hans händer glider över mina skinkor och när han börjar kyssa och bita mig i nacken så suger det till i mig och jag glider in i ett läge där allt jag tänker filtreras av begär. Han vet mycket väl hur sexuellt känsliga både min nacke och mina skinkor är så intentionerna är otvetydiga.

Vårt sexliv består mycket av att ta i varandra med väldigt mycket kroppskontakt. När kläderna är av efter en bra stund av händer innanför tröjor och hångel och vi kysser varandra kropp mot kropp så skulle det här enligt alla konventioner leda till ett traditionella vaginalt samlag i missionären. Det gör det inte, eftersom det är en aktivitet vi slutat med.

Just idag är jag för ovanlighetens skull riktigt sugen på att bli påsatt. Jag vill fortsätta känna hans kropp över min och få min suget i underlivet omhändertaget samtidigt. I stället tar jag hans kuk i handen och börjar smeka den, frestad att glida upp på honom och låta den glida in i mig. Han kvider och har sig och med ena handen om hans kuk börjar jag smeka mig själv med den andra och känslan av att vara våt är fantastisk. Jag låter hela handen bli riktigt våt och sluter den sen om hans kuk och säger “tänk så lätt du skulle kunna komma in i mig nu”. Sprider min egen väta över honom och ser reaktionen dra över hans ansikte. Som svar får jag hans fingrar i mig, över klitoris och i mig igen. Jag pulserar, det känns som att fittan skriker efter mer.

När jag börjar få svårt att koncentrera mig på handen som smeker honom så hämtar han glidmedel och handduk och jag får den ultimata behandlingen. Jag vet inte hur många fingrar som är var. Allt jag vet är girighet och njutning. En pulserande kropp och känslan av att det inte är så mycket han som penetrerar mig utan snarare är min kropp som kräver hans fingrar. Fingrar både i fittan och baken ger mig känslan av att jag slukar honom. Det rinner och jag vill ha mer. När hans tunga äntligen landar på klitoris så är det den ultimata sexuella upplevelsen och jag kommer hårt medan han suger mig och min kropp suger i sig hans fingrar.

För mig som kommer från en queer värld där jag tidigare mest har haft riktigt bra sex med andra kvinnor så är det fascinerande att till slut ha det med en cisman också. Det olikkönade cisäktenskapliga sexlivet har många fällor men det har visat sig kunna bli riktigt fantastiskt.

Anonymt gästinlägg.

6

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *