Snuskzonen

Leila – ett sagolikt öde II

Som sagt så träffade jag min första pojkvän när jag va 14 och han var 21.

Jag minns vårat första tillfälle där vi hånglade, vilket var nytt för mig och jag kom hem med skrapningar av skäggstubb. Det dröjde inte länge förrän vi hade sex tillsammans för första gången, vilket var nytt för oss båda.

Missionären var det som gällde, även om jag visste att det var en “tråkig ställning”. Jag försökte jucka emot i takt med honom så gott jag kunde, fast att jag hade ont av det. Jag var ny vad gällde sex och då det var helt nytt för mig så försökte jag efterlikna det som jag sett på teve. Jag skulle stöna, åma mig, njuta och högljutt mena på att han var så skön.

Vilket det inte var… jag hade ont. Det var en smärtsam upplevelse blandad med viss njutning.

I efterhand har jag förstått att det handlade om att jag delvis var ny inom sex men också inte fick den njutning som penetration kan innebära. Det dröjde en viss tid innan jag insåg och utnyttjade friheten med egen orgasm.

Jag ägnade mina första tonårsliv åt att tänka att jag var rent heterosexuell, men kom så småningom på andra tankar. Jag kunde/kan liksom njuta av kvinnlig stimulans och kalla mig för bisexuell för att det var/är liksom min första tid inom mina sexuella erfarenheter. Jag kände mig äntligen fri och kunde frigöra mina känslor.

Det har skapat en viss osäkerhet inom mig, trots att åren gått. Jag vet att jag inte är hetero, men jag är inte heller helt 100% bisexuell. Jag hör inte till någon grupp men jag vet att jag är kapabel att älska såväl kvinnor som män.

3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *