Masochistia,  Snuskzonen

Masochistia bloggar – var är Mary poppis väskan när jag behöver den?

På fredag är det alltså dags, min snuskresa till Berlin går av stapeln och en hel födelsedagshelg att spendera där. Det kräver ju sina förberedelser, så när min partner sa att jag bara skulle behöva checka in bagage för 15 kg var jag skeptisk. Det är uppenbart att han inte behövt flyga med höga stövlar, stiletter, korsetter, läderklänningar och allt annat som hör till när det vankas extravagant snusk!

Så nu lär jag prioritera, behöver jag sjuttioelva klänningar (eh, ja?)? Behöver jag tre par svarta skor (de ÄR olika varandra!)? När jag inflikade att majoriteten av alla underkläder och festkläder var till för hans tillfredsställelse med gav han inte vika, men när jag började kompromissa med mig själv vilka bojor och attiraljer som ska få följa med blev det annat ljud i skällan. Nästa gång vi åker blir det en separat sexväska som checkas in, den saken är klar.

När jag sen satt där på väskan och försökte få igen den slog det mig att det inte fanns några vardagskläder i den, fan ta mig och mitt pillemariska fokus! Jag har packat om tre gånger nu, kan en kvinna inte få lite ro någon gång? Allt jag vill är att vara skitsexig och få ligga en jävla massa i helgen, var finns Mary poppis väskor när man behöver dem?!

9

3 kommentarer

  • Annica

   Ha en fantastisk resa. Ser fram emot en spännande rapport 👍
   Du är så spännande 🤪
   Berätta gärna nån gång hur du träffade din dom, nyfiken!

   3
   • Masochistia

    Åh tack! ja absolut kan jag berätta om hur/när jag träffade min Dom, jag tänkte skriva ett inlägg om det när vi har våran årsdag i september 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *