Snuskzonen

GlitterFittan bloggar: När allt bara blir prutt…

Ja man kan ha fantastiska cinema-moments när det kommer till sex, men igår blev det bara prutt av allt. Det började med att min partner kom hem sent på kvällen från jobbet. Medan han väntade på att vattenkokaren skulle bli klar så satt han i kökssoffan och kollade sin telefon. Jag gick in till köket och grenslade honom. Viskade sexiga ord i hans öra samtidigt som jag gned mig mot hans växande kön. Vi började hångla, smekte varandra utanpå kläderna, båda superkåta. Saken är den att jag har en rumskamrat… Vilket innebär att sex i köket = big no no.

Så vi struntade i teet och begav oss mot sovrummet. Från köket till sängen är det 10 m, men jag gick på toa, han diskade undan lite under tiden, han gick och borstade tänderna, jag gav katterna mat, vi stängde ut katterna från köket och tillslut 20 min senare var vi ÄNTLIGEN i sovrummet. Ni förstår säkert att vid detta laget var ingen av oss superkåt längre, men vi har inte haft sex på några dagar så jag tänkte att nej nu ska jag verkligen försöka. Så jag knuffar ner honom i sängen och vi började där vi slutade.

2 min senare så hör vi att dörren in till vardagsrummet öppnades med ett högt gnissel. Eftersom vi har katter som är väldigt gos-sjuka/ kontrollerande så måste dörren från vardagsrummet till sovrummet alltid vara lite öppen. Vi slutar direkt och min rumskamrats röst hörs lite dämpat. Han undrar om vi sover. Jag svarar att jaaa vi sover. Vår rumskamrat harklar sig lite och han säger att han tänkte duscha och behöver lite rena kläder som finns i mitt rum (han har inte plats för en garderob i hans så alla våra kläder finns i mitt rum). Jag kollar klockan 00:24. Bad honom vänta 3 sekunder. Tröja på, gömmer sexleksaken och kryper ner under täcket. Han kommer in skämtar om att han störde mitt i sexakten och jag mumlade något om att om han bara visste.

Rumskamraten ute och sexlusten från min sida var som bortblåst. Min partner föreslog lite “netflix and chill” (man kollar egentligen inte på netflix utan ligger bara och tar på varandra). Jag tar upp mobilen och då krånglade netflix. Sen hånglade vi lite bara för att det är mysigt. Givetvis kommer ena katten och pressar sig ner mellan oss. Jag suckar och börjar leka lite med min sexleksak och min partner hjälper till. Jag kommer. Efter min härliga orgasm försökte vi en ny position vilket inte gjorde något för varken honom eller mig. Då frågade han om han kunde få ta mig bakifrån. Självklart kunde han få det. Han smekte min rumpa med sin hand och hans kuk gled upp och ner mot min våta skåra. Precis när hans kuk var över mitt anal så smällde det till och jag känner hur hans kuk flyger bort från mig. Från ingenstans hade jag lagt av mitt livs största prutt! Jag skrattade och grät på samma gång. Den här jävla kvällen. Han skrattade också, tack och lov. 10 minuter av asgarv senare slutade det med att han runkade tills han kom. Första gången jag har sett honom runka på 1 år. Alltid något I guess.

3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *