Snuskzonen

Presentation av Lektorn

Lektorn är inte speciellt sträng, men han är mycket tydlig och bestämd. Du behöver aldrig undra vad Lektorn vill. En gång i tiden var han en vacker yngling, sedan en snygg ung man, och nu börjar han få de grå tinningarnas charm. Vår vän Lektorn har lust och potens i rikt mått.

Det kan hända att Lektorn berättar om sina erfarenheter, som den där gången med narkossköterskan på taket av ett sjuvåningshus mitt i stan, eller den gången när den jävla katten vägrade flytta på sig ur sängen trots vad dess ägarinna hade för sig där med Lektorn. Det kan hända att han yttrar sig, auktoritativt, om hur man skall göra med den där och hur man kan få henne att låta om man gör såhär.

Men han svarar också gärna på frågor, pedagog som han är. Lektorn bidrar med ett perspektiv från en medelålders hetero-man som har varma och kärvänliga känslor för kvinnor. Han strävar efter att få dem först att fnissa, sedan att gny, och sedan att gallskrika. Vår vän Lektorn har inga fantasier kvar att förverkliga. Han vet hur man gör. Han vill göra alltihop med dig.

Lektorn är född på 70-talet och bor i en sydsvensk stad med fru, ett hemmavarande barn, två utflugna och en bisexuell tax.

/Lektorn

1

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *