Snuskzonen

Mitt liv som swinger

Källa här.

Hur det kom sig att jag och min man började gå på swingersklubb vet jag egentligen inte. Det kan ha varit så att fröet som en kollega planterade för tjugo år sedan plötsligt slog rot och började gro. Jag minns när jag första gången hörde honom berätta om hur han och hans fru brukade roa sig med andra. Där och då var det för mycket information. Bilden av honom tillsammans med ytterligare ett gäng lönnfeta och bleka kåtgubbar fastnade motvilligt på hinnan.

Jag och min man bor i ett radhus nära havet. Våra barn bor hemma men syns sällan till. När andan faller på far vi till parklubben. Varför inte? Istället för att sitta ensamma hemma i soffan och titta på tv, frotterar vi oss med nakna främlingar och njuter av det.

Här kommer jag skriva om mitt liv som swinger. Väl mött.

3

7 kommentarer

 • Sven

  Bra fråga. Jag känner personligen att jag skulle ha svårt att tända till på den “Barbro och Benny” som dyker upp i huvudet på mig just nu.

 • Vulvewoo

  Ibland lockas jag av tanken att ligga med någon annan, men då vill jag helst inte tänka att min respektive är med… Har ni några sådana tankar eller blir det att talla på tilliten?

  1
 • Swingela

  Allt vi gör med andra människor involverade gör vi tillsammans. Spänningen ligger i att inte riktigt veta vad som väntar oss när vi besöker en klubb. Det kanske bara är han och jag som ligger med varandra. Alternativt kanske vi ligger med ett annat par. Ingen av oss har behov av att träffa andra på tumanhand. Jag skulle nog inte klara av att min man började ligga med andra kvinnor utan mig.

 • Lektorn

  Jag förstår mig inte på monogami alls. Det räcker att gå ner till Coop för att se att det finns för många kvinnor och för lite tid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *