Snuskzonen

Skynda dig innan jag ångrar mig

Jag träffade mina barns pappa när jag var nitton år. Han var tjugotvå. Vi båda var oskuld. Sexet var aldrig bra. Något jag lade märke till i början var att han alltid kom väldigt fort. Det var tråkigt. Faktum är att det var tråkigt alla de första åren. Det blev aldrig något mer. En utlösning, utan den där explosionen som alla påstått ska komma. Jag kände mig lurad av samhället. Alla som hela tiden pratar om hur skönt och härligt det skulle vara med sex. Jag trodde att sexet skulle bli bättre med tiden men det blev det aldrig.

Kraven på sex kom tidigt. Han ville att jag skulle ha sexiga kläder och att jag skulle rida honom. I slutet av vårt sexliv ville han bara bli riden vilket jag tyckte var mest jobbigt eftersom det var jag som fick göra jobbet utan att det för den sakens skull blev skönare för mig. Jag har ärligt talat aldrig fattat grejen med att rida.

En sak jag vill understryka är hur otroligt ointresserad jag blev av sex. Sex var något uppförstorat och inget speciellt att hänga i julgranen. Under de fjorton år vi var tillsammans kunde jag inte en endaste gång njuta av sex. Vi pratade aldrig om det. Han började mest tafsa på mig när han ville komma till och det spelade ingen roll om jag visade att jag inte ville för då började han tjata: “Men snälla. Bara lite grann“. Vid alla gånger jag kapitulerat för hans tjat har jag svarat: “Skynda dig innan jag ångrar mig“.

Min exman sa vid ett flertal tillfällen att han inte ville slicka mig. Han tyckte att det är äckligt. Vid de två tillfällen jag sög honom hade vi kondom och jag fick kväljningar. Jag tror att hans snopp var väldigt stor. I min värld var den stor. Jag har inget att jämföra med. Jag tycker att snoppar är läskiga. Efter skilsmässan träffade jag en kvinna. Tillsammans med henne har jag börjat förstå att min exman var väldigt egoistisk och snål som inte ville anstränga sig för att ge mig en orgasm. Hon har lärt mig att jag inte är äcklig. Genom henne har jag fått lära mig att njuta av sex. Det har tagit tid, men nu har jag upptäckt att sex är ganska kul ändå.

Anonymt gästinlägg.

8

5 kommentarer

 • Jessica

  Jag träffade en kille för ett par år sedan. Han rörde aldrig min fitta. Tänkte kanske att det blir bättre med tiden. Jag berättade för honom att jag också ville bli tillfredsställd. Och frågade också varför han inte rör mig. Efter 1 1/2 år sa han att han inte tänder på mig för att jag är lite större än ”normala” kvinnor. Men han ville fortsätta ha sex med mig. Han är 49 år. Vi är inte tillsammans idag. Och jag tror inte jag kommer kunna ha sex el ha något förhållande i framtiden. Det här skadade mig otroligt. Har alltid tyckt om sex men inte längre, pga att jag nu tror att jag inte är attraktiv el att man inte kan tända på mig.

  3
  • Admin

   Blir så ledsen att läsa detta. Det är hemskt hur vissa människor förstör ens självkänsla. Har du funderat på att söka hjälp för att bearbeta traumat?

   4
   • Jessica

    Näe det har jag inte gjort. Kanske borde göra det. Men samtidigt så skäms jag så otroligt mycket för att berätta det. För det känns som att jag bekräftar det alla alltid tyckt. Men det var skönt att få skriva av sig här.

    1
    • Admin

     På vilket sätt bekräftar det sådant som andra alltid tyckt? Du får skriva av dig hur mycket du vill. Säg till om du vill ha ett gästpostinlägg.

     1
     • Jessica

      Självkänslan försvann direkt. Jag vart alldeles tom i huvudet. Trodde inte att man kunde säga något så elakt. Tänkte att tycker han så, så tycker alla så. En gång så började jag gråta för det kändes mer som en våldtäkt. Han bara körde för sin egen skull. Jag hoppas en dag att allt blir som vanligt igen, men just idag ser det mörkt ut på den fronten. Vill säga Tack för att du tog dig tid att lyssna, det betyder mycket för mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *