Snuskzonen

Slå mig

Vi har precis knullat i duschen. Det gick för mig. Hans kuk trängde in extra djupt idag, det måste ha blivit så av vinkeln när jag böjde mig framåt och lutade mig emot handfatet.
“Dags för tandborstning”, säger han samtidigt som han kliver ur duschen. Jag står kvar. Njuter av det varma vattnet som rinner över min nakna kropp. När han hämtat tandborsten sätter han sig på huk framför mig och låter vibrationerna av tandborstens nederdel snudda vid min klitoris. Jag börjar skratta åt idén. Upplevelsen är knasigare än skön och jag blir kåt av hans uppfinningsrikedom.

Klockan är sent och jag har ingen förväntning om att vi ska ligga med varandra igen när vi krupit ner. Han har ställt klockan och ska stiga upp okristligt tidigt. Lampan är släckt och han har stoppat snarkskenan i munnen, vilket jag tar som en signal om att det är sovdags. Jag lägger handen över hans mjuka och lena kuk. Jag tycker om att ha den i min hand och framförallt älskar jag att ha den i min mun. Jag älskar känslan av hur hans kuk växer mellan mina läppar, i min mun.

Lite försiktigt ålar jag ner och lägger mig med min mun i höjd med hans kuk. Den är mjuk och jag stoppar in den i min mun. Låter den vila där. Suger försiktigt, suger hårt, känner den växa, blir kåt, byter position och lägger mig med huvudet mellan hans ben. Tungan rör lätt vid hans pung. Den är känslig för beröring och jag har fått uppfattningen av att han inte går igång särskilt mycket på det. Tungan leker sig nedåt. Hans anus är hårigt men det hindrar inte min tunga från att leta sig in. Jag vill ha min tunga där mot hans mjuka och sårbara öppning.

Han ger i från sig en stilla suck av njutning och börjar smeka mina bröst. Det är skönt och tänder en eld inom mig. Kåtheten är omedelbar och jag suger honom snabbare och hårdare. Det är som om han justerar sättet jag suger honom genom att röra vid mina bröst. Ju hårdare han kramar dem desto häftigare suger jag honom. Han sätter sig upp, lägger handen över min ena skinka, smeker den ömsint för att i nästa sekund smiska den med öppen handflata. Känslan av den svidande smärtan i kombination med det hårda knådandet av mina bröst och hans kuk i min mun berusar mig. Efter en stund känns det nästan som om jag är i trans. Vi ändrar ställning. Han lägger sig över mig. Jag drar honom mot mig. Vi kysser varandra häftigt. Jag biter honom i nacken och han biter tillbaka. Med sin en hand knådandes en bröstvårta och sin andra i min fitta driver han mig till lustens gräns och jag ber honom:
“Snälla, snälla kom in i mig. Jag vill känna dig i mig nu. Snälla, snälla kom”.
Rummet är mörkt men jag kan se att han ler. Han ler och jag älskar att han ler. Jag älskar att han, oavsett om han är medveten om det eller ej får mig att känna mig undergiven. Jag vill tigga och be om det. Jag vill hållas på hölster. Jag vill känna mig maktlös. Jag vill att min orgasm och njutning ska ägas av honom och att han ska bestämma över huruvida jag ska komma eller inte. Väntan gör mig galen. Den stenhårda kuken, rör sig obestämt runt min fitta. Den trycker på klitoris och dras fram och tillbaka över mitt svullna kön.

När han slutligen tränger in mig med full kraft skriker jag rakt ut. Jag skriker inte av smärta. Kåtheten finner inga gränser och är okontrollerbar. Det är som om varje nerv i hela min kropp är på helspänning.
“Slå mig”, stönar jag och ser hur han tveksamt stannar upp för en sekund.
“Slå mig”, stönar jag bedjande igen och örfilen viner.
“Ja. Slå mig, slå mig, slå mig”, fortsätter jag stöna samtidigt som jag känner gråten komma.

Vi smälter samman. Det är som om han och jag är en enhet. Hans hårda kuk i mig, den ena handen på mitt bröst, den andra handen vinande i luften för att landa med en snärt på min kind i en rejäl örfil. Det pågår en stund. Jag gråter av lycka och av den oerhörda kärleken jag känner för min man. Vi har jobbat långsamt och sakta men säkert för att komma hit. Han har aldrig burit hand på en kvinna och har haft svårt att komma över spärren.

Efteråt ligger vi tätt hopslingrade i varandras famnar. Mina snyftningar börjar långsamt komma till ro. Kroppen känns tung, avslappnad och tömd. Alla spänningar är borta. Tomheten är som ett vacuum. Ett vacuum som fylls på med ny frisk luft i form av kärlek. Jag är så tacksam och lycklig över att få utforska denna sidan av min sexualitet tillsammans med honom. Mannen jag älskar, litar på och känner mig trygg med. Han vill mig inget illa tvärtom. Han gör allt för mig, även när jag bönar och ber honom om en örfil.

/ Gästpost i snuskzonen.

4

2 kommentarer

  • Masochistia

    Can I get a Halleluuuuhja up in here?! Det låter alldeles pirrigt, smarrigt och fantastiskt underbart den upplevelsen du beskriver!

    3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *