Snuskzonen

Swingela bloggar: Att planera en dubbelmacka

Mannen kom hem med ett stort leende på läpparna igår. Den där dubbelmackan som jag fantiserat om i många år är tydligen på ingång. Att det skulle ske på en parklubb har jag svårt att se. Kvinnorna tycks hålla hårt i sina män och den vanligaste interaktionen för min del är att jag brukar leva ut min lust för kvinnor på klubben. Har sugit en och annan man, blivit slickad och fingrad men ALDRIG haft en annans man stake i mig.

Hur som haver. Min man kom hem, glad i hågen och visade upp en bild på en gammal bekant som absolut kan tänka sig att leka med oss. Personen i fråga jobbar på annan ort och jag som jobbar en hel del kvällar har svårt att planera i förväg. Men, det är en fördel att han bor i närheten och att vi med enkelhet skulle kunna ta svängen förbi hans ställe. Hemma hos oss blir svårt att vara eftersom det sitter häckande ungdomar i var och varannan vrå.

Det känns mycket spännande. Drömmen vore att ha en dase i vardera hål, samt två giriga munnar som bet och sög i varsitt bröst. Nåväl, någonstans måste man börja. Nu ska vi försöka få till en första träff, sedan får vi se vad som händer.

10

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *