Snuskzonen

Swingela bloggar: Ett nyp i bröstvårtan och en hand i min

Vi hade en trevlig kväll på klubben igår. När vi anlände strax före klockan 23 var det full rulle nere på bottenplan. Jag tog min man i handen och sedan knölade vi ner oss på en stor bädd där fyra fem par hade sex. Det är roligt att titta på när andra människor har sex. Att se människor njuta och vrida sig av vällust får mig definitivt i rätt stämning.

Min man började slickade mig. Jag betraktade kvinnan bredvid oss. Hon stönade högt, nästan skrek. Ingen människa som befann sig i närheten kunde missa att hon var fasligt nära en orgasm. I samma veva som det gick för henne började min man fingra mig. Ett finger blev två, sedan tre, fyra och slutligen gled hela hans hand in. Känslan av att bli fistad är obeskrivlig. Plötsligt är man penetrerad av något gigantiskt som trycker på varenda liten nerv i skötet. Kvinnan som nyss legat och stönat högt bredvid tog ett stadigt nyp i min ena bröstvårta och jag stönade av vällust.

Fisting är lika med squirting för mig. Precis innan jag kom tog Stön-Kvinnan mig i handen och höll den sedan hårt tills jag kom i en kraftig orgasm. Det plaskande ljudet drog blickarna till sig och plötsligt var det som om tiden stannade upp. Jag tittade på min man. Han i sin tur hade ögonkontakt med Stön-Kvinnan som ömsint höll min hand. De log mot varandra. Hon pussade mig på pannan innan hon släppte min hand och lämnade oss.

9

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *