Snuskzonen

Swingela bloggar: Ravelli åkte ut och vi åkte in

Kylskåpet Thomas Ravelli passerade sitt bäst föredatum i går under “Let´s dance“. Med en stämma så klar att Gert Fylking skulle ha blivit avundsjuk ropade vi: “Äntligen“, i kör från soffan. Vi hade egentligen inga planer på att åka till klubben men mitt i lyckoruset uppkom suget och strax efteråt satte vi oss i bilen med destination Par i hjärter där det vankades temakväll “Mörk oas”.

Det är alltid spännande att fara till klubben. Hur kvällarna blir är helt beroende på vilka andra par som är där. Ingenting går att förespå och att ligga med enbart varandra utan att involvera något annat par är inte alls en ovanlighet. Folk tycks tro att swinging handlar om att lägga sig naken i en köttig ormgrop för att sedan ta det man vill ha. I verkligheten bygger allt på hundra procent ömsesidighet och samtycke. Min erfarenhet är att par oftast inleder sitt sexande med varandra och får sällskap av folk som lägger sig på bädden bredvid eller passerar.

När jag red min man igår fick jag lätta smekningar på rumpan av folk som passerade. Det var skönt och njutningen var ett faktum. Jag tittade på min man och såg att han tittade på vad som hände bakom min rygg. Personen bakom mig smekte mitt anus och jag stönade av välbehag. När fingret långsamt gled in i min bak skakade jag till av välbehag. Strax efter gick det för mig. När jag sjönk ihop på min mans bröst och gled ner bredvid honom i hans famn ropade jag “Tack” till personen som visade sig vara en äldre dam.

Njutning har inga gränser. När man vågar ge sig hän och leva ut sin sexualitet finns det mycket att hämta inom njutningens värld. Från det ena till det andra. Idag ska vi köpa en trimmer till gräsplätten. Inte lika spännande och sexigt som att gå på parklubb, men allt har sin tid.

Önskat er en härlig lördag.
Kram från Swingela.

Källa här.

2

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *