Snuskzonen

Veckobrev från Snuskzon


God lördagmorgon kära snuskisar!

Innan den seriösa veckosammanfattningen börjar vill jag säga hurra och tack för de två härliga snuskkukarna som skickats in. Nu har alla kategorier ett innehåll och jag kan varmt rekommendera er att ta en titt på skönheterna. Det är inte utan att man blir lite sugen på att smaka. Statistiken för snuskbilder är nu följande:

I tabellen visas hur många snuskbilder som tillkommit i snuskgalleriet på veckobasis.

Nu blir du såklart sugen på att lämna ett bidrag. Hurra! Maila din snuskbild till: info@snuskzon.se.

I veckan som gått har det bubblat i snuskzonen. Swingela bloggade om sin heta fredagskväll på parklubben, Fisty beskrev sin kärlek till att ge oralsex och admin undrar såklart hur vanligt det är att man suger sin älskade tills hen blir som en liten kattunge i ens famn och somnar. På tal om katter håller vi kockan tolv idag en tyst minut för Grumpy Cat som hastigt avled i torsdags efter sviterna av en urinvägsinfektion.

Lektorn delade med sig om en upplevelse då han hedonistiskt och trashigt hade sex i sin bil med kvinna han träffat på en kontaktsajt. Allt var fridens liljor ute i ödemarken tills sexet var över och bilen inte gick att starta vid hemfärd.

Masochistia gav oss denna vecka en inblick i bdsm-världen:

Ett halsband (även kallad collar) i BDSM-världen kan ha olika betydelse. Vissa använder det inför och under sessioner för att markera maktskillnaden och starten för vad som komma skall, vissa har sitt halsband på sig hela tiden. Variationerna på så väl halsbandets utseende som dess betydelse är många så jag ger er bilden av vad det betyder för mig.

Thirty är inte det minsta intresserad av att terapia folk. Hon vill ligga. Vad är grejen med att random folk man ligger med ska “prata ut”? Förstår precis vad Thirty menar. Been there done that. Att lyssna på äktenskapliga sängkammarbekymmer så fort det blir en lucka i sexet med sin älskare är fett avtändande.

Det sägs att alla goda ting är tre. Denna vecka har alla goda ting varit två. Vi har nämligen haft två snuskgästpostare. En som skrev: En asexuell make som grinar när jag tar upp problemet och presenterar lösningar och en som skrev om förändringen av sexlivet från att ha varit i en samkönad relation till en olikkönad.

Leksaken och Husmodern är det senaste tillskottet i bloggarskaran. Det ska bli roligt att läsa och följa vad de skriver .

4

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *