Snuskzonen

Veckobrev från Snuskzon

God lördagmorgon kära snuskisar!

Snuskzon har tagit world wide web med storm. Att kvinnors sexualitet väcker sådan avsky och panik blev en överraskning. Vassa röster har höjts. Sidan är olämplig. Framförallt är upphovskvinnan problematisk eftersom hon inte enbart är en öm moder utan även arbetar som gymnasielärare.

Sju dagar efter sajtens födelse blev Snuskzon bannad i sociala medier med hänvisning till att länken strider mot regler. Förtydligande: Det går alltså inte länka från FB eller skicka länken i ett meddelande på messenger. Det går inte heller att skriva “snuskzon.se” i ett inlägg på instagram. Länka är omöjligt eftersom storebror inte låter den länkas till. Storebror och sexualmoralpaniksfeminister (offer för patriarkatet) försöker kväva “snuskzon.se” i sin linda.

Detta är ett bevis på att Snuskzon behövs mer än någonsin. För dig som vill länka och sprida snuskevangeliet finns ett knep. Jag har köpt domänen “krigsfartyg.se“. Därifrån kan man enkelt segla in i snuskzonen. Skepp o hoj.

Sist men inte minst kan jag stolt meddela att ytterligare en modig snuskvulvainnehavare har donerat en snuskvulva till galleriet. Nu finns där två tjusiga snuskvulvor att imponeras av. Alla som vill bidra med en snuskvulva, snuskkuk, ett snuskanus eller snusktuttar mailar till info@snuskzon.se. På tio dagar har snuskzon haft närmare 60 000 visningar. Tack alla ni som läser och uppskattar sajten. Det kommer mera.

Om du vill följa oss på instagram hittar du oss under namnet: @snuskzon.

4

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *